Post by uninlacasway on Mar 7, 2022 21:15:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ludo King™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ludo King™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها استقامت را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Ludo King™ 2022 version ▞▞▞
به من اعتماد کنید این یک برنامه شگفت انگیز است، فقط بازی شانس نیست، بلکه ذهن شما فقط مارها و نردبان بازی شانس است، اما من فکر می کنم ludo بهتر از مارها و نردبان است 🪜 من عاشق این برنامه هستم 💗😍
Ludo King™ Bordspellen pcfq
Ludo King™ Galda spēles gwqa
سلام بازیه خیلی خوبیه عالیه👌
سلام...لطفا خیلی از مردم راضی باشید. موافقم آنها را به 3/2 رساند.
تبلیغات بیش از حد
برنامه خوبیه ولی تبلیغات زیاد
عالییییی بروز رسانیش کردم بادوستام بخوام بازی کنم بیشتر صد سکه نمیشه نمیدونم چرا 🥴
خاک تو سر سازندش مادره سازندشو مردم چیز کنن بوس😅ریده با منچش اصن نمیشه انلاین با عشقم بازی کنم 😏یعنی بدرد عن خرم نمیخوره🖕
برای بیکار ها گذراندن روز خوبه . ولی سودی نداره
لطفاً تم دیسکو را منتشر کنید و لطفاً تم مرمر تم بسیار زیبای آن را منتشر کنید
اخه حالا کک د .
خواهش ضبط صدا ش کجاست راهنمایی کنید بخاطر آن ظبط دانلود کردم
بدترین بازی تا به حال، زمانی که شما برای برنده شدن می دوید، حریف همیشه عدد دقیق را دریافت می کند، فقط شما را بیرون می اندازد و هرگز برای ورود به بازی شش عدد دریافت نمی کنید. وقت تلف کردن برای این یکی....
بازی شما خوب است اما بسیاری از تبلیغات سکسی پس از اتمام بازی می آیند ... همانطور که کودکان در طول روز چندین بار این بازی را انجام می دهند و این نوع تبلیغات را تماشا می کنند.. در هند خوب نیست لطفا این نوع تبلیغات را حذف کنید. .وگرنه من تو را دوست خواهم داشت
من این بازی را دوست دارم .... من بیشتر از نوع سریع بازی را دوست دارم ... بازی کردن بسیار هیجان انگیز است 🤗
الان سرویس خیلی ضعیفی داره چت سفارشی بدون لاگین توسط فیس بوک فعال نمیشه 😢😡 خیلی بد است.....
باشه لطفا لودو کینگ این مشکل رو حل کن رنگ سبز مشکلی داره 😑 بدشانسی همیشه تاس کم میشه 🎲 عدد ولی بقیه رنگها همیشه دوبرابر شش میشن مثل اینکه چیزی نیست
از وقتی آپدیت کردم گردونه نمیچرخه که سکه بگیرم😥
بهترین بازی
عالی هست
من قبلاً این بازی را بازی می کردم اما وقتی اخیراً آن را دانلود کردم تبلیغات و ویژگی های جدید زیادی برای تماشای یک تبلیغ مورد نیاز بود یا در vip (پرداخت) بود.
یک بازی دوست داشتنی است. اما به روز رسانی جدید ورود به فیس بوک قدردانی نمی شود. لطفا نسخه قدیمی را برگردانید. 🤝🤝
برای سرگرمی خوبه
عالی عالی عالی عالی!!
Ludo King™ Bordspellen pcfq
واقعا برنامه خوبیه برای بازی با خانواده و دوستان ☺☺😊😇😇😍
بازی خوبیه 🤪🤪
بازی It very time pass بهتر است از آن غافل شوید زیرا بهترین ارتباط با دوستان و اعضای خانواده است.
بازی خوب با دوستان و اعضای خانواده در اوقات فراغت
این هیچ لزت ندارد بازی کلاش اف کلانس عالی بازی است من ازین بازی لدو دلم ازار شده دو سال که من این بازی لدو را می کنم هیچ خوشی نه دیدم من و کلی دوستانم بعد ازین لدو بازی نه می کنم.
سلام، شما هدفتون برای نصب تین بازی این که بازی کنید ولی خوب این اتفاق نمیوفته اصلا، چرا؟ چون شما که با ۳ نفر دیگر آنلاین بازی نمیکنی اونای که باهاات بازی میکنن دست یار سازنده این بازی هستند، دست یار سازنده این بازی که این جوری نیستن، هروقت ۶ بخوای بهت ۶ بدن هر وقت هم ۱ بخوای بهت ۱ بدن، اونا بر. خلاف تو آن با تو دشمنن چون حریفشونی به خواطر همین بازی منطقی نیست من نمیتونم جلوی خودمو بگیرم، بی شعورای، عوضی، احمق، خل، بی خاصیت، دیوانه ....... هووووووی با تو ام سازنده حروم زاده عنی.
این عالی است، اما من در هیچ مسابقه ای برنده نمی شوم، فکر می کنم از قبل برنامه ریزی شده است که هر بار بازی را ببازم.
بازی خوبی است اما وقتی برنده میشوید تمام سکههایتان را نمیگیرید، لودو 10 درصد سکه از برنده شدن شما میدزدد. این درست نیست. به علاوه این بازی تلفنها را حتی با تلفنهای دوستانم بیش از حد گرم میکند.
الگوریتم بسیار تحریک کننده بدون در نظر گرفتن بهترین تلاش ها باعث شد چندین بار از دست بدهم. چندش آور
عالی سرگرمی خوبیه
برنامه بسیار خوبی برای گذراندن زمان در lockdown. برنامه بسیار خوبی برای گذراندن زمان.
بازی خیلی چرت من اون یک ستاره هم که داوم بخاطر این بود که بگم 🖕🗣💩😠😤
من ریدم به این بازی و سازندش سازندش هرکی هست کسکشه و مادر جنده هم هست
سلام چه جوری.پورفایل تو منج بزاریم یا دوستامون دعوت بدیم بازی کنیم
هنوز بازی نکردم وقتی بازی کردم نظرمو به اشتراک میذارم
خیلی بدترین است. وقت خود را تلف کنید. تعداد زیادی تبلیغات در هر کلیک. خیلی زیاد
عالیست
من فقط در یک ساعت گذشته بازی می کردم، اما چیزی که دوست دارم این است که یک بازی سریع در حال حرکت است. خیلی دوستش دارم.
عالی است
این بازی بسیار خوبی است، من زمان خوبی برای بازی با این دارم، از شما بسیار سپاسگزارم، من این بازی را دوست دارم و ذهن تازه ای دارم. در اوقات فراغت هم این بازی را انجام دادم. ممنون لودو کینگ این عالیه 🥰 💞 👌 😍 ❤ بازی دوست داشتنی
به معنای واقعی کلمه بدترین برنامه تا کنون، پس از دریافت نکردن سکه هایی که برای آن پرداخت کردم، مجبور شدم با ارسال اسکرین شات از فاکتورها ثابت کنم که پرداخت کرده ام، بازی حتی پس از پاک کردن تمام داده های بازی همچنان خراب می شود. به هر حال تمام سکه های خود را از دست می دهید. کلاهبرداری! حذف نصب شد!
عالی
برای افراد بی حوصله و افراد سرگرم کننده ای که دوست دارند بازی های رومیزی بازی کنند اما تخته ای برای بازی ندارند بسیار حماسی است و من یکی از آنها هستم.
سلام ♡ثمین فرهادی کلاس هفتم شهر پلدشت♡ این بازی محشر 👏 حتما بزنید🤗 ممنونم از سازندش🙏🏻
Vector Arcade agn
خوبه فقط پول گیر نمیاد
این بازی خوب است اما بدی آن این است که بیش از 18 تبلیغ وجود دارد (افکت بدی به ذهن کودکان می دهد).😡😡