Post by uninlacasway on Mar 7, 2022 20:47:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų daugiau raktų ▞▞▞
▞▞▞ Super City 2022 version ▞▞▞
Man patinka žaidimas, jis labai smagus, bet kartais kai įeinu iš jo išeinu, tad sutvarkykite tai ir linkiu palaimintų Naujųjų metų
MDickie, nors tu esi toks kūrybingas, paversk savo vardus įtikimesnius, greitas į priekį netinka Flash, ir tu turi turėti šiek tiek nuovokos, bičiuli, tavo logotipas toks kaip kvailas, kodėl po velnių mirksi su žalio žibinto logotipu, ir Nepradėkite manęs, kad Betmenas atsiprašė Supermeno "SOUP MAN"ramybė ✌ 😋
Žaidimas yra toks geras, man patinka žaisti žaidimą skirtingi herojai iš skirtingų planetų man patinka žaidimas, kurį žaidžiame nuo 1 metų, žaidimas yra nuostabus
Žaidimas būtų buvęs geriausias, jei tik visi superherojai ir piktadariai būtų turėję savo tikrąjį vardą ir galias, o taip pat įtrauktų visus pasaulio herojus ir piktadarius į kitą atnaujinimą ir tai bus geriausias visų laikų žaidimas. Tikiuosi, kad tai padarysite. Ačiū
Visada rodomos KOMERCINĖS PERTRAUKOS!! Taigi nekenčiu!!! Jo yuckk, ewww, žaidimas kada nors!! 😫😣
Tai labai šaunus žaidimas, tikiuosi kūrėjams, kad jie pridės daugiau vietų, kur galima nueiti, pavyzdžiui, papildomuose gyvenimuose, o tai taip pat yra puikus žaidimas, todėl kitaip tai puikus žaidimas
Man tai patinka..... tai kul superhero žaidimas, bet man nepatinka, ar aš jį atnaujinsiu su pinigais..... pls, leiskite jį atnaujinti nemokamai.
Šis žaidimas yra epinis, jei mirsi dar gyvas ir gali susiburti su herojaus civiliais, buvo gera ir smagu, daug herojų personažų, daug piktadarių personažų ir civilių personažų, buvo smagu žaisti šį gražų žaidimą, skirkite 5 žvaigždutes.⚔️
Man labai patiko žaidimas! - Lengvas ir patogus valdymas. - Gera grafika ir sklandus žaidimas. - Galite surengti pasirinktines kovas ar rungtynes. - pasirinktinis superherojus, o profesionalūs vartotojai gali redaguoti bet kurį herojų arba sukurti naują herojų, piktadarį arba neutralų. - nepriklausomas pasaulis ir siužetas. Reikia pridurti: viskas tobula, tik reikia kelių žaidėjų internetinės parinkties. Ačiū matai!
Super miestas yra labai geras žaidimas. Kai aš jį žaidžiu, labiausiai erzina tai, kad jų gyvenimas taip greitai sumažėja! Tai labai įdomu, man tai labai patinka!
Prašome visuose žaidimuose pridėti pokalbių laukelį, kad kalbėdami su žaidimo žmonėmis jie mus suprastų, visuose žaidimuose. Ir aš tik noriu pasakyti, kad Mdickie žaidimai yra geriausi žaidimai, kuriuos esu žaidęs
Tai geras žaidimas gali turėti daugiau objektų, su kuriais galima sąveikauti, ir taip pat pašalinti visus trikdžius
Šis žaidimas yra geras. Žinau, kad kuriate daugiau žaidimų. Tačiau būtų puiku pridėti balso vaidybą. Ir sinchronizuoti superherojų vardus. Ir kostiumų emblemos. Atnaujintos kaukės, pvz., nauji lęšiai „Žmogus-voras“, pvz., „Homecoming“ ir kt. Bet taip smagu. Labai siūlau. Ir toliau juo dalinsiuosi su savo artimais draugais, šeima ir pan. Man patinka šis žaidimas! Tikiuosi, kad kuriate 3D versiją. Tai būtų nuostabu!! Už sunkų darbą skiriu 5 žvaigždutes. Labai džiaugiuosi, kad atradau šį žaidimą. Cia!!!!
Šis žaidimas yra geras, bet man nepatinka, kai eini kur nors, pavyzdžiui, į kalėjimą, jis nuolat prideda
Šis žaidimas yra geras ir galite sukurti bet kokį personažą. „Marvel“ yra kiekvienas jūsų pažįstamas herojus, o DC atsisiųskite jį dabar. Jums patiks, kad taip pat yra lady bug ir Catnoir herojai, kuriuos pažįstate
Puikus zaidimas! Bet nežinau, ar jūs dažnai tai gaunate, bet ar galėčiau gauti specialų leidimą nemokamai 😁 Būtų daug smagiau, jei jūs, vaikinai, priverstumėte mus už tai susimokėti, kai kada nors sukurtumėte tai internete kelių žaidėjų režimu. viskas, ko prašau
🎧 Super liuks📴
Geras
Man patiko šis žaidimas, bet yra vienas trūkumas, kad kai žaidėjas vaikšto, jo kojos iškrenta iš klubų, todėl jis atrodo keistai, todėl skyriau šiam žaidimui 3 žvaigždutes. Pataisykite tai, jei norite 5 žvaigždučių
Žaidimas yra nuostabus, bet norėčiau, kad galėtumėte prisijungti prie kitų žmonių, kai jie žaidžia tą patį žaidimą per "Bluetooth", "hospot" arba "WiFi", pakeiskite jį
Super City Macəra aqgk
Šis žaidimas iš pradžių buvo įdomus, bet tada aš į jį įsitraukiau ir žmonės pradėjo mane pulti be jokios priežasties ir aš negaliu net pakilti nuo žemės, net kai nekovojau, miegu ir esu puikios būklės. klaidos šis žaidimas yra baisus.
Po 30 minučių pasidaro tikrai nuobodu
Vienas iš blogiausių žaidimų, kuriuos kada nors žaidžiau! -1 žvaigždutė už blogą valdymą. -1 žvaigždutė už blogą grafiką. -1 žvaigždutė, jei nėra mygtuko atgal. -1 žvaigždutė, jei nėra aiškaus tikslo.
Iš pradžių man patiko žaidimas, bet vėliau buvo atnaujintas viso ekrano režimas ir jis sujaukė mano raumenų atmintį, o kai jį pašalinu ir įdiegiu iš naujo, jis sugenda.
Ne, tai erzina, nes jame visada yra skelbimų. Ir jūs visada būsite laipsniškas arba nekontroliuojamas.
Super City Пригодницькі tgf
Žaidimas yra puikus žaisti, bet tikėkite, kad jei įmanoma, galite jame žaisti kelių žaidėjų sistemą. Tiesą sakant, pridėkite visiškai naują personažą, pvz., FNAF personažų teminius, SCP dalykus, nes labiausiai norėčiau pamatyti maro daktaro personažą, pridėti tokių dalykų kaip „Starwars“ klonų kariai ir klonų kariuomenės ginklai ir tikriausiai kitų franšizių. Padarykite tai ten, kur galite pasakyti, kas geras, o kas blogas. Ir galbūt pridėkite dirbtinio intelekto komandos kūrėją, kad žmonės atrodytų kaip jūsų personažas ir nesuklystumėte.
Tai vienas iš mano žaidimų, kurie yra labai seni, tai super miestas; labai senas, sakyti, kad šis žaidimas yra senas ir reikia šiek tiek pamėgti, bet apskritai tai geras žaidimas...😃😃😃🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Geras žaidimas, bet gali būti naudojami nauji dalykai, pavyzdžiui, nauji žmonės, naujos galios, nauji ginklai
Šis žaidimas yra geriausias visų laikų žaidimas!!!!! Tai geriausi klasikiniai 2D žaidimai, kokius esu žaidęs! Šis žaidimas yra pats smagiausias iš visų žaidimų! Būtinai išbandykite šį žaidimą ir patys!.skelbimai yra suasmeninti, jie pasirodo labai retai tiems, kurie nepirko aukščiausios kokybės, bet aš sumokėjau už jį prieš savaitę, todėl daugiau nematau skelbimų! Išskyrus tai, kad šis žaidimas yra labai smagus! Aš taip pat rekomenduoju jį atsisiųsti! Garantuoju, kad nesigailėsite atsisiuntę, nes aš to nepasigailėjau!
Rise of Cultures Diskarte kzob
Šis žaidimas yra kitame lygyje. Man patinka žaisti šį žaidimą, nes jame yra daug galimybių pasirinkti charakterį, turintį skirtingą ypatingą galią. Ir audinio kaina, pagal kurią pagaminsite unikalią suknelę. Šis žaidimas suteikia puikių žaidimų su tinkama grafika. Ir daug ką reikia padaryti žaidime, pavyzdžiui, valdyti miestą. Naudojant ginklus.Ir mano mėgstamiausia yra laiko kelionės mašina, kurią galima perkelti į kitą lygį. Pagaliau turiu vieną prašymą pridėti daugintuvo sistemą.
Turėtų būti būdas išjungti botus nuo kalbėjimo, tam tikru momentu dialogai tampa tikrai nuobodūs ir kartojasi, o kai skrendi, jei jie pradeda kalbėti, tu krenti.
Tai labai blogas žaidimas, nes herojai ateina ir mus muša, mes neturėtume atsistoti ir jie mus nužudo. Man nepatinka šis žaidimas, bet herojai yra super duper
prasčiausias kada nors žaidžiamas žaidimas, nustokite kurti tokius žaidimus, nes jo grafika labai žema, o valdikliai nėra tokie geri
Man patinka žaidimas, bet Toras ir Kapitonas Amerika turi problemų.
Norėjosi duoti nulinį starto įvertinimą, bet kadangi sistema neleidžia, teko pasirinkti 1 žvaigždutės variantą. Tai labai bloga programa. Nesisiųskite šio žaidimo. Tai visiškas laiko švaistymas. Per daug smurto jauniesiems, žaidžiantiems žaidimą. Kadangi tai yra vaikams skirtų programų dalis, tai nerekomenduoju.
Žaidimas įdomus man patinka personažai jų galios.
Turėtumėte atnaujinti savo žaidimą, leisdami žaidėjams pakeisti veikėjų galvas kaip civiliams. Kitas supergalių pakeitimas, nepakeitus kitų superherojų, piktadarių ir neutralių aljansų vien todėl, kad pritaikote naudojamą personažą. Taip pat į kostiumus įtraukite šiek tiek ryškesnių (2020 m. stiliaus superherojų piktadariams ir neutralių, o ne OG stiliaus kostiumų žaidime). Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas – žaidimo simboliai leidžia jiems būti tokie patys kaip filmuose ir serialuose.
Tai puikus žaidimas. Vienintelė priežastis, kodėl įvertinau jį 3 žvaigždutėmis, yra ta, kad tai nėra pilna versija. Aš esu iš Butano ir negaliu čia nusipirkti pilnos versijos, todėl po kurio laiko tai tapo nuobodu.
Vienintelė priežastis, kodėl aš nekenčiu šio žaidimo ir jį ištryniau, nes ai visada turi pranašumą, jie gali blokuoti atakas, o mes negalime ir jie visada laimi išmesdami tave iš žiedo, aš nekenčiu šio žaidimo ir daugiau niekada nežaisiu šio kvailo žaidimo, kol kas nors nepadarys klaidų pataisymai
Man patinka žaidimas, o formų ėmimas yra puiki idėja. Ar galite sukurti kitą panašų žaidimą, kuriame būtų bent 2 ar 3 transformuojamos formos
I piad atnaujinimui jis neveikė, tai yra absoliučiai blogiausias žaidimas, kai kurie personažai net neveikia, tai mane pykdo😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡Nesisiųskite jo
Puikus zaidimas. Man patinka muzika, personažai ir vietos, tu taip pat gali būti herojus ar piktadarys. Tu padarei puikų darbą Matdickie!
Sunkus laikas yra klasika. Žaidžiau prieš metus ir man patiko. „Super City“ imasi visko, kas padarė „Hard Time“ puikią, ir su tuo visiškai išprotėja. Faktas: kaip mobilųjį žaidimą, mėnesiai ir metai, kai galima žaisti pakartotinai, yra svajonė. Daugeliui žaidėjų nesvarbu, kad po savaitės ar dviejų nuobodžiaujate. Pagrindinis šio žaidimo trūkumas yra dialogas. Nuolat su jumis kalbantys veikėjai labai apsunkina žaidimą. Dialogo metu veiksmas turėtų sustingti visiems veikėjams.
Man tai patinka, tikrai labai patinka žaisti. Bet kai tik įveikiate piktadarį / herojų ir jie prisijungia prie jūsų pusės, jie puola jus tada, kai mažiausiai to tikiesi. Be to, kai puolate keršydami, jie klausia, ar vis dar esate atskiras nuo tos frakcijos. Rūta nori sąjungininkų, kurie nepultų taip staiga be priežasties.
Reklamos tiesiog labai erzina. Tai puikus žaidimas, bet skelbimai vis žlugdo žaidimą.
Esu tikras, kad žiūrėjau daugiau skelbimų nei žaidimų, ir nė vienas įkrovimas neturėtų būti 0 žvaigždučių
Man labai patinka žaidimas, kodėl nesuteikiu savo žaidimui 5 žvaigždučių, nes man nepatinka mintis, kad veikėjas negali naudotis abiem savo rankomis